Skip to main content

I ugen der er gået, har hvalpene udviklet sig til nogle rigtige “KRUDTUGLER”, der er kommet fart på deres bevægelser. De har fået nyt legetøj, som de straks tog i brug.

Hvalpene søger nu bevist kontakt til os f.eks. for at komme op for at blive nusset, de er også blevet bevidste om deres behov, hver nat omkring klokken tre kalder de for at komme ud af hvalpekassen, som de stadigvæk sover i, så er det tid til en tur i bakken for lave, når det efter en lille time er overstået for alle, er det tid til at sove videre. De har fået en rigtig god appetit og kan næsten ikke vente til maden er serveret, skålene bliver slikket helt rene, så der er vasket op og ingen rester til mor og mormor, som de ellers fik i starten.

Det var også ugen, hvor hvalpene var ude i den store verden for første gang, vi kunne se, at det var en stor oplevelse, men efter et stykke tid, gik de rundt som om, at der havde de været mange gange før. På grund af kulden blev til en kort tur ude.

Der er sket så utroligt meget med hvalpene i ugen der er gået, så vi havde meget svært ved at vælge de tre små videoklip, vi plejer at bruge, der var omkring tredive som alle kunne bruges, med hård hånd begyndte vi at sortere fra, men kunne ikke komme længere ned, end til de seks vi har lagt ind nederst på siden.

Freddi prøver mors tålmodighed,
Mormor hygge.
Fart på hvalpene.
Karl med fasanvinge.
Første gang ude.
Nyt legetøj !!