Skip to main content

Hvalpene er nu ved at veje 4 – 4,5 kg.De får nu hvalpefoder 5 gange dagligt samt en lille optankning fra Soffi morgen og aften.

Det var ugen hvor hvalpene for alvor begyndte at komme ud i det fri, de starter morgnen med at komme ud for at tisse og lave inden morgenmaden, så træningen i renlighed er nu godt igang. Som ugen skred frem, er de faktisk blevet rigtig gode til, at vide hvad de skal, når de kommer ud, på trods af  det lidt fugtige vejr vi har haft.

Som ugen er gået, har vi måttet hegne bedene mere og mere, for den store fornøjelse, var at grave blomsterløg op og tygge i, til sidst var alle bedene og adgang til tjørnehækken hegnet for de små vandaler.

Den 23/12 var Anne & Allan som skal have Morgan på besøg. Anne viste os, hvordan vi kunne vise små videoklip inde på siden, det kan i prøve her ved at klikke på titlerne herunder, så bliver der downloadet en fil nederst på jeres skærm i kan åbne.

.Spisetid      Hjemkald      Tøndeleg       tovtrækning      Spisetid        Næsten hjemme        Nyt legetøj                                                         Leg med tønde      Hårdt at være nisse