Skip to main content

Efterhånden kræver hvalpene flere og flere udfordringer, de er nysgerrige og virker ikke til at være bange for noget, alt skal undersøges, det er næsten ligemeget hvad de bliver præssenteret for, så skal det ses godt og grundigt efter.

Vi kunne godt ønske os lidt tørvejer, når det regner for meget, må hvalpene udelukkende lege i den overdækkede hundegård, hvis de skal ud i den friske luft “men lidt positivt” så får de da lært at få tørret poter, inden de kommer ind, de kan godt være noget beskidte, efter en tur rundt i den våde have.

Det går rigtig godt med renligheden, de er begyndt at “kalde” om morgnen, så skal det gå stærkt med at få hvalpene ud, de laver og tisse straks de er ude.

Nytårsaften gik godt, hvalpene lod sig ikke mærke af det skyderri, der foregik om eftermiddagen, men efter kl. 17. holdt vi dem inde og de fik et større område at være på, vi flyttede “hvalpebakken” ud til yderdøren, som de så besørgede i når de gav tegn til at skulle ud. De var dog lidt utilfredse, med, at de ikke kunne komme i haven, men det bragede nu for meget. Natteluftningen ventede til kl. 01.30. nu var det blevet så stille, at vi tog chancen og det var et kærkommen gensyn med haven. Efter det sene natte sjov, sov hvalpene uden en eneste lyd til kl. 6.30 hvor de kaldte og ville ud og bagefter have noget at spise.

De små sætninger herunder er link til små videoklip af hvalpene.

Vi vil gerne ud           Tovtræk          Må vi komme ind nu          Leg med vandkande          Leg med mor             Leg i solen                      Hvem ejer tønden              Hvalpeleg          Hvalpe hygge          Bentley & Tesla          100% hjemkald