Skip to main content

Det har været en uge med mange store udfordringer og oplevelser.

Tirsdag blev hvalpene testet, af en dame der blandt andet holdte dem op i luften i strakte arme, slog grydelåg sammen, kneb dem mellem tæerne, lagde dem på ryggen i det våde græs og prøvede efter bedste evne at gøre hvalpene “forskrækket” (det lykkedes slet ikke for hende, de er faktisk ikke bange for noget) hun sagde efter testen, at de er et skønt homogent kuld, der vil blive lette at opdrage.

Onsdag var vi til sundhedstest hos dyrelægen, hvor hvalpene også blev chipet, han syntes også de var nogle rigtig flotte hvalpe. Det var nu ikke dem alle, der var lige begejstret for ham, for han ville både stikke og undersøge dem i alle ender og kanter.

Lørdag var hvalpene så på skydebanen, det var en rigtig stor og god opevelse, ingen af hvalpene var bange for skudene og tilsidst stod vi alle ganske nær ved dem der skød, (Morgan sad på post som en gammel jagthund.) De var også gode til at gå i snor, men det var godt der var hjælp med til at styrre dem, for det var ikke altid hvalpene ville samme vej. Det var også et sted, hvor der var mange, der var rigtig glade for at se de små, så de mødte rigtig mange nye mennesker og blev klappet rigtigt meget, efter den oplevelse og den friske luft var der fuldstændig ro i bilen hjem og de sov rigtig længe da vi var hjemme igen.

I løbet af ugen skal hvalpene lidt efter lidt flytte hjemmefra, så det er ved at være sidste chance for at se og opleve dem allesammen på en gang, det bliver meget stille her i huset og vi vil garanteret komme til at savne de små krudtugler rigtigt meget.

 

Her under er lidt små videoklip med hvalpene:

Bentley & Soffi        Bruger næsen      Leg i haven     Luna på skydebane     Med mor i haven      Mor er jaget vildt           Morgan på post        Skydebane 1         Skydebane 2              Spætte snyder Balou